Fil de filferro inserir fàbrica

La inserció de filferro és un nou tipus de reparació de ferides en espiral, que pot augmentar la força de la rosca del cargol, augmentar el grau de connexió de la rosca del cargol, augmentar la superfície de l'estrès, etc., i també presenta característiques de resistència a la resistència a la resistència a l'abrasió. , resistència a la corrosió, terratrèmol i pi. El paper de la funda de protecció de rosca específica es reflecteix en el següent:

1. llarga vida útil: perquè el mànec de protecció de rosca és de material d'acer inoxidable, té una major duresa, augmenta la seva força i evita el desplaçament, es produeix el fenomen del caos.

2. afegiu força: la inserció de filferro es pot utilitzar en material suau, com ara alumini, magnesi, fusta, fusta, plàstic, Xiang, etc.

3. Augment: la inserció de filferro es pot utilitzar en parts del cos primes amb connexió forta sense afegir un forat de cargol.

4. La compatibilitat del bé i la capacitat de suport del bé i la llei d'Acie: l'inserit del filferro es pot dividir mitjançant l'eliminació i el model entre el cargol i el cargol, i la capacitat de suport i la força de llei Acie del cargol són ALTRE.

5. Morter antioxidant: les característiques del material de mànega de rosca d'acer inoxidable i la seva superfície són molt suaus, en humit, corrosiu i un altre ús dur del medi ambient, no provoquen que el substrat muri la roya, evita la pèrdua del fil kongxiu i substitueix el substrat car.

6. Resistència a l'abrasió, resistència a la calor, resistència a la corrosió: el Capricorn de la superfície d'inserció del filferro és molt elevat i pot reduir efectivament la força de fricció entre el fil exterior intern i el seu perfil també està equipat amb alta resistència a la corrosió i la temperatura. Es pot utilitzar per a un desmuntatge freqüent, la instal·lació de les peces mecàniques i el SWIRL freqüent, perllongar la seva vida útil.

7. Terratrèmol, pi: el Shu especial de la inserció de filferro de tipus de bloqueig pot bloquejar el cargol en el vibrant i fort anell de perforació. no està solt, el seu bloqueig pot ser millor que el seu bloqueig. Es pot utilitzar per a instruments, precisió i equips de gran valor, així com equips aeroespacials, aeronàutics, militars i altres requisits d'alt coeficient d'assegurança.

8. Fàcil de reparar: utilitzeu el mànec de protecció roscat per tornar la matriu de la morta quan l'error de processament de fils o la reparació de fil danyat, i pot utilitzar el cargol original, tant ràpid com econòmic. Per exemple, per exemple, el cos de la màquina de la llenya, la màquina de filar, les peces de màquines d'alumini, el ganivet de trossejament, etc. es rebutjaran per un forat danyat, només per renovar-lo.

11.jpg