Inserció de fils de filferro per a la reparació de subprocessos interns

Els fils interns es desgastaran durant llargs períodes d'ús, resultant en lliscants; També fa que la dent sigui causada per la corrosió; També pot ser causada per l'error de selecció de bolt obligant a l'entrada. Algunes parts importants no es poden abandonar a causa d'un o diversos fils interns. Hi ha una manera econòmica i fàcil de reparar aquests fils interns trencats? Hi ha! Es tracta d'utilitzar la nostra empresa per produir els fils interns de reparació amb cargol de filferro.

L'ús de la solució de fils interns amb reparació d'acer dins d'un cargol no només permet estalviar els components importants, reparar de manera ràpida i eficient l'estat original, i també pot utilitzar el cargol d'especificacions originals, complir o superar els requisits tècnics dels requisits originals del disseny. .

Els mètodes utilitzats són els següents:

1. seleccioneu la broca adequada per fer el fil original de la rosca daurada.

2. Toqueu el toc especial (tocant) amb inserció de filferro.

3. cargol de fil de filferro amb clau especial de muntatge per cargol de filferro.

4. Instal·leu el mànec amb el tauler d'inserció de rosca de filferro (si el forat cec és massa profund i el forat del cargol és prou profund, no afecta el maneig de la instal·lació quan el cargol es cargola normalment).

Des de llavors, la rosca interna danyada ha estat completament reparada, i utilitzar el cargol original per provar, no és molt fàcil d'utilitzar.

La rosca interna formada per inserció de filferro es desgasta durant molt de temps i només cal treure la inserció de filferro desgasificat usant una eina de desmuntatge especial per eliminar la inserció de filferro desgasificat i, a continuació, torneu a carregar una inserció de filferro, i la seqüència interna es canvia d'una nova.

wire thread inserts