Tap d'acer recte d'inserció de fil de fil

La introducció de l'aixeta recta de la inserció de rosca de filferro: és el més versàtil, foradat a través d'orificis o forats, el metall no ferroso o el metall ferroso poden ser processats, el preu és el més barat. El con de tall pot tenir 2, 4 i 6 dents. El con curt s'utilitza per al forat que no passa i el con llarg s'utilitza per al forat de pas. Mentre l'orifici inferior estigui prou profund, el con de tall s'hauria d'utilitzar el major temps possible, de manera que les dents que comparteixen la càrrega de tall són més, i la vida útil és més llarga.

El toc de la ranura recta de la rosca de filferro de filferro: HSS, acer de cobalt d'alta velocitat, aliatge dur i així successivament.

L'ús bàsic del toc de ranura recta de la rosca de filferro : generalment utilitzat per al processament de fils de torns, broques i màquines de trossejament, les velocitats de tall són lentes. En materials mecanitzats d'alta duresa, els materials que poden causar desgast d'eines, material en pols i forats cecs amb una profunditat de rosca curt tenen un bon efecte.