图

Xinxiang Changling Metal Products Co., Ltd. es coneix com a fabricant d’inserts roscats professionals. L’empresa s’ha compromès a inserir roscades durant més de 10 anys. Els inserts roscats de filferro, insercions de rosca autorroscants i insercions de bloqueig de claus han aconseguit resultats impressionants. S'utilitza en un gran nombre de camps militars (emmagatzematge de radars, motor, fabricació d’avions, indústria aeroespacial, vaixells, armes i ràdios, etc.) i també té una quota corresponent al mercat internacional. La companyia considera la qualitat com el concepte d’innovació. Després d’anys de meticulosa investigació, finalment es va trencar la situació que l’insert sense braços estava monopolitzat per països estrangers i omplia la bretxa de la inserció de rosques sense corda domèstica.


Presentació

L'insert de rosca sense mànec és també conegut com a inserció de filferro sense Tang, cap mànega filferro de filferro tangent, sense màniga de cua i sense casquets tangents.

图片2

L'insert de rosca sense punt de malla és el mateix que el filet de fil ordinari. És un fermall roscat de gamma alta. Està fabricat amb filferro cru en acer inoxidable d'alta resistència, d'alta precisió i resistent a la corrosió, que es fa rodar en forma de diamant i després rodar. Té la forma d’un moll i s’instal·la en un forat roscat específic del cos. La seva superfície interna forma un fil estàndard. Quan es correspon amb un cargol (pern), la força de la junta roscada i la resistència al desgast poden millorar significativament. Especialment en materials de baixa resistència com alumini, magnesi, peces de fosa i plàstics. Al mateix temps, es millora la força del fil, es forma la connexió roscada en una connexió elàstica, s'elimina el to i l'error de mig angle entre els fils interns i externs, la càrrega al fil està distribuïda uniformement, el fil base està protegit de ser danyat i estès mitjançant el temps. L'insert de rosca sense costures té una excel·lent resistència a la corrosió, una alta resistència a les temperatures i una resistència al desgast, garantint la idoneïtat en diversos entorns, evitant que el fil de rovellament, interferències i trencaments.


Avantatge


商标

L' instrument roscat TailLess conté tots els avantatges dels inserits roscats de filferro :

● Millorar la capacitat de càrrega de la connexió roscada i la força resistent a la fatiga, de manera que el cargol i el forat inferior roscat de la funda roscada formin una connexió elàstica, eliminant d'aquesta manera eficaçment el to i l'error de mig angle entre l'interior i el fils externs, que poden tenir una longitud prescrita. La càrrega de cada fil està distribuïda uniformement, augmentant així la resistència del fil intern i de l’amortiment, millorant la capacitat de roscat i la resistència a la fatiga de la peça.

● Resistència a l’abrasió : l’ insert roscat sense mànigues està fabricat amb filferro d’acer inoxidable laminat en fred. La duresa de la superfície del cargol pot arribar a HRC43 ~ 50. La superfície del mirall (la precisió pot arribar als 2 ~ 4μm) redueix la fricció i el desgast. El parell generat per la fricció del cargol es pot reduir en un 90%, de manera que es pot obtenir el màxim parell de tensió i la tensió del cargol amb el parell de subjecció mínim per evitar que el cargol es desprengui i els cargols de diversos materials i graus. s’utilitzen de manera òptima.

● Resistència a la corrosió:   A causa de l’excel·lent resistència a la corrosió de les mànigues de cargol d’acer inoxidable, garanteix la seva idoneïtat en la majoria dels materials i les condicions ambientals generals, de manera que el muntatge que utilitza la rosca no siga rovellat.

● Estalvi de materials: En comparació amb el fil intern sense inserir roscat, sota les mateixes condicions de resistència, després d’utilitzar l’insert de fil, per tal d’utilitzar millor el límit de rendiment, podeu escollir utilitzar els cargols de mida més petita i de major resistència . Això maximitza l'estalvi de material, la reducció de pes i la reducció de volum.

Altres: poden maximitzar la flexibilitat de disseny, ampliar el rang de selecció de disseny, simplificar l'estructura i el muntatge del disseny, per exemple: es pot substituir la connexió del pern i la rosca per fer-la més senzilla.


Comparació de productes


No hi ha cap inserció de rosca enroscada en comparació amb l’ insert de rosca de filferro :

■ L'insert de rosca sense cua no té cap mena d'instal·lació. No té selecció direccional durant la instal·lació, es pot instal·lar en ambdues direccions. L'insert de rosca de filferro només es pot instal·lar en una direcció a causa de la tangent de la instal·lació. La instal·lació única sense la direcció, la inserció de fil sense cua millora considerablement l’eficiència de la instal·lació.

■ L'insert de rosca sense cua no té cap mena d'instal·lació. Després de la inserció roscada sense cua, no hi ha cap mordassa d'instal·lació que es cargola al forat roscat, el procés d' instal·lació s’ha completat. Però, després de carregar el cargol de rosca al forat roscat, cal que es trenqui i netegi la instal·lació , especialment la neteja de la instal·lació és particularment difícil, llarga i laboriosa, i també hi ha la preocupació de sortir. la neteja. L’ús d’una   inserció de filferro sense costes que estalvia costos i millora l’eficiència. Les insercions ordinàries de filferro no es poden substituir per treballs especials   peces.


Materials i Classificació del producte


图片1

Material per a inserció de rosca sense braç : acer inoxidable 304 / acer inoxidable 321 / material especial personalitzat X-750

La norma de producció adopta la mida de producció estàndard de la rosca de filferro.

El cargol sense cua està dividit en tipus normal i tipus bloquejat :

Tipus normal : el tipus més comú

Tipus de bloqueig autoblocant : hi ha una o més bobines de cinc o sis cares a la rosca, que poden millorar enormement la força de bloqueig i evitar que la vibració caigui.

Per tal de distingir entre alguns dels dos models anteriors, el tipus comú (verd) i el tipus de bloqueig (vermell) s’utilitzen com a distinció .
Full d’especificacions de màniga llarga


常用规格表


Eina d’instal·lació de Inserció sense retall

La màniga sense braç s'instal·la a la ranura de la màniga sense braç, i la pala del capçal de la instal·lació s'ajusta eficaçment a la ranura de la inserció de filferro sense tauler i es pot inserir al forat roscat girant en sentit horari. El capçal d’ instal·lació pot estar equipat amb instal·lació manual, instal·lació elèctrica i instal·lació pneumàtica.


TAILLESS TOOL-4_副本