Inserció sense fil

Xateja ara
Detalls del producte

Instal·lació 1.Convenient: els majors avantatges de la inserció sense tarannà és que la instal·lació no està instal·lada al peduncle caudal; la instal·lació direccional pot ser una instal·lació bidireccional. inserció sense taules La instal·lació és més ràpida que la instal·lació d'inserció de fil normal que pot introduir una inserció sense fil pot millorar l'eficiència de la producció.

2. Arreglaments ràpids: una inserció sense tarteres de seda relliscosa, dents de caos, es pot dur a terme una reparació ràpida i eficaç, reduir ferralla, reduir costos, millorar la qualitat del producte

plaqueta de cola

_20181116144944_

2

Característiques i avantatges:

La placa sense fil pot reduir els costos quan s’instal·la en un forat de cargol de baixa resistència. En el plàstic, la bakelita, l’alumini, el magnesi, el coure i altres materials, la placa sense fil pot millorar les condicions de connexió del forat i dels cargols, i millorar la la resistència dels forats roscats, la reducció del desballestat a causa dels danys als forats del cargol, millora la qualitat del producte.

3

inserit sense tarannà2

1

Investigació