Inserció de fil de tan sol

Detalls del producte

Insercions de fil enreixat que són de fil conductor, bidireccionals, de filferro, dissenyades per oferir el mateix fil de cargol resistent, permanent i resistent al desgast que elimina completament la necessitat de trencar i recuperar. Generalment, els insertos de filferro utilitzen un material petit a la part inferior de la placa per proporcionar un punt d’atrapament per a la eina d’instal·lació, fent més fàcil la instal·lació. L'enredadura ha de ser trencada i eliminada després de la instal·lació.

No obstant això, es poden instal·lar insercions sense embussos sense fer servir un empotxador mitjançant utillatges especialitzats i tenir osca situada a qualsevol dels extrems de la placa de la bobina en lloc de una espiga situada en un dels extrems. L’absència d’enredat elimina el risc que l’enredadura metàl·lica caigui en aplicacions crítiques per a la seguretat com ara motors o equips electrònics.

De fet, les insercions de fil Tangless són idèntiques a les insercions enquadernades en tots els sentits, tret del seu mètode d'instal·lació i eliminació.

Les insercions sense embuts ofereixen molts avantatges respecte a les insercions empaquetades.

Permeten l'eliminació no destructiva de les plaques. Les insercions sense tancament es poden ajustar i eliminar fàcilment després de la instal·lació.

Disponible en acer inoxidable.

Aprovat per a ús en programes militars. El disseny bidireccional elimina qualsevol necessitat d’orientació d’inserció específica.

Els insertos sense llana estan disponibles en varietats de tancament de cargol, de cargol de cargol i d'alimentació per a tires i en mides de polzades i mètriques.


Avantatges:

· Força més forta

Les insercions de fil són més fortes, a causa de la flexibilitat de la placa que proporciona una distribució equilibrada de la pressió

· Estalvi de temps i efectiu

Disminució del temps d’instal·lació i inspecció

· Disseny bidireccional
S'instal·la ràpidament i fàcilment des de qualsevol extrem

· Disseny FOD
No hi ha "restes d'objectes estrangers" que significa que no es poden eliminar


Especificació

1_ 副本 .png


Hot Tags: Inserció de fil enreixat, fabricant, fàbrica, a l'engròs, venda directa del fabricant, amb certificació ISO
Investigació

You Might Also Like