cap inserció de fil tang

Xateja ara
Detalls del producte

No hi ha inserció de trossos, també coneguda com a inserció de fil d'inserció d'instal·lació , disponible per a forats cecs .

L'adopció de cap inserció de pinça (sense mànec d'instal·lació) per a la instal·lació de forats cecs pot evitar molts problemes, per exemple, amb una inserció de fil de corrent lliure, degut a que s'adhereix al cargol, és molt molest treure la tang després de la instal·lació i acabar la ruptura off tang, petites mides en particular, que exerceixen una mala influència en l'eficiència de la instal·lació i ens envelleixen l'entrada de fil.

però l'eina d'instal·lació sense inserció de tang és igual a la de la inserció de fil de corrent lliure.

Un extrem d'una inserció no és com un con de dues o tres bobines, i la seva eina d'instal·lació és un eix de rosca roscat que es coordinarà amb un extrem de la tang no inserit per enganxar una inserció en un forat cec, que és bastant simple. Després de la instal·lació, la punta del cone estarà a la dreta en les parts rectificadores del forat del fil, que pot ser una millor manera de millorar la força d'incrustat de la rosca inserida, mentrestant, la instal·lació   no afectarà l' edat dels us de la longitud efectiva d'un coixinet .

El rang de mides disponible és de M5 - M16. 


Changling és una famosa fàbrica d'inserció de fils amb productes de fabricació directa del fabricant i certificació ISO, benvinguts al filferro a l'engròs sense inserció de fils tang de nosaltres.
Investigació