sense inserció de fil de tanca

Detalls del producte

Al forat de la persiana no hi ha cap inserció Tang, també coneguda com a cap inserció de fil de mànec.

L’adopció de cap inserció d’adherència (sense mànec d’instal·lació) per a la instal·lació d’un forat cec pot evitar molts problemes, per exemple, amb una inserció de fil de marxa lliure, a causa del mànec adherit al cargol , és molt problemàtic extreure l’enganxament després de la instal·lació i acabar el trencament. Off tang, en particular, petites mides, que exerceixen una mala influència sobre l'eficiència de la instal·lació i l'ús de la placa de fil.

però l’eina d’instal·lació de cap inserció no tancada és la mateixa que la d’inserció de fils en funcionament lliure.

Un dels extrems d'una inserció sense enganxi és com un con que es troba en dues o tres bobines, i la seva eina d'instal·lació és un eix de fil enfilat que es coordinarà amb l'extrem de con de cap inserció de llengüeta per cargolar una inserció en un forat cec, que és bastant simple. Després de la instal·lació, l'extrem del con es situarà just a les parts de guiatge del forat de la rosca, la qual cosa pot ser una manera millor de millorar la força d'embussament de la placa de rosca, mentrestant, la instal·lació no afectarà l'ús de la longitud efectiva d'un casquet.

La gamma de mides disponibles és des de M5 - M16.

Hot Tags: sense inserció de fils, fabricant, fàbrica, venda a l'engròs, venda directa del fabricant, amb certificació ISO
Investigació

Potser també t'agrada