Inclinació de fils sense tang

Xateja ara
Detalls del producte

Insercions de fils sense tang   que són   disseny en fil conductor helicoidal, bidireccional, dissenyat per oferir el mateix fil de cargol fiable , permanent i resistent al desgast que elimina completament la necessitat de desbloqueig i recuperació de la tang. En general, les insercions de fils de filferro usen un petit tros de material a la part inferior de la inserció per proporcionar un punt de captura per a les eines d'instal·lació, facilitant i facilitant la instal·lació. L'espiga s'ha de trencar i eliminar després de la instal·lació.

Les insercions sense tang, però, es poden instal·lar sense utilitzar un tang utilitzant eines especialitzades i disposen d'un nucli ubicat a cada extrem de la inserció de la bobina en comptes d'un tang ubicat en un extrem de les insercions. L'absència d'un tang elimina el risc que la tangència metàl·lica caigui en aplicacions crítiques de seguretat, com ara motors o equips electrònics.

De fet, les insercions Tangless Thread són idèntiques a les insercions tangudes en tots els sentits excepte pel seu mètode d'instal·lació i eliminació.

Les insercions sense tangs proporcionen molts avantatges sobre les insercions tangudes.

Permeten la retirada d'inserció no destructiva. Les insercions sense tangs es poden ajustar i eliminar fàcilment després de la instal·lació.

Disponible en acer inoxidable.

Aprovat per al seu ús en programes militars. El disseny bidireccional elimina qualsevol necessitat d'orientació específica d'inserció.

Les insercions sense tang estan disponibles en varietats de funcionament lliure, de bloqueig de cargol i d'alimentació de cinta i en mides Inch & Metric.

 

Avantatges:

· Fortesa més forta

Les insercions de rosca són més fortes , a causa de la flexibilitat de la inserció que proporciona una distribució equilibrada de la pressió

· Eficiència i estalvi de temps

Disminució del temps d'instal·lació i inspecció

· Disseny bidireccional
La instal·la de manera ràpida i senzilla des de qualsevol extrem

· Disseny FOD
No hi ha "residus d'objectes estrangers" que vol dir que no hi ha tang per eliminar


Especificació

1_ 副本 .png

Changling és una famosa fàbrica d'inserció de fils amb productes de fabricació directa del fabricant i certificació ISO, benvinguts a fils de filferro de filferro a l'engròs de nosaltres.
Investigació