Trencament automàtic tang

Xateja ara
Detalls del producte

El interruptor és una eina d'inserció de fils de filferro, és a dir, l'eina d'inserció de fils de filferro, també anomenada a, per trencar l'identificador de la instal·lació de la inserció del filferro trencat del fil.


El interruptor generalment es divideix en dos tipus: Interruptor comú i Interruptor semiautomàtic.


Quan s'instal·la l'empunyadura amb un punxó normal, l'extrem del punxó del punxonador s'insereix a l'orifici roscat de la inserció del filferro i el punxó final del punxó es contraurà a la palanca d'instal·lació de la inserció de filferro i l'altre extrem de l'Oposició es colpeja amb un martell, de manera que l'identificador de la instal·lació està completament desenfocat.


Quan s'instal·la l'empunyadura amb el punxó automàtic, el punxó final del punxó automàtic s'insereix al forat roscat de la inserció del filferro i el punteador automàtic es pressiona amb la mà per aplicar la força axial. Quan s'escolta el so de "clic", l'identificador es trenca.


自动冲断器.jpg自动冲断器.jpg

Changling és una famosa fàbrica d'eines amb productes de venda directa del fabricant i la certificació ISO, benvinguts a la venda a l'engròs de filferros automàtics de la nostra empresa.
Investigació