Eina d'energia elèctrica

Eina d'energia elèctrica
Xateja ara
Detalls del producte

Com s'utilitzen les eines elèctriques

1 Utilitzeu l'eina elèctrica amb cura, no deixeu-la caure ni tingueu cap impacte. El millor és utilitzar un equilibrador per penjar-lo quan l'utilitzeu.

2 Quan reemplaceu l'eina d'instal·lació, primer heu de confirmar que l'interruptor d'alimentació està a la posició "OFF" i retireu el connector d'alimentació del sòcol.

3 Ajusteu el parell segons el model d'especificació. En general, s'ha ajustat d'acord amb les especificacions requerides pels clients quan surt de la fàbrica. La femella del cargol de l'adaptador està bloquejada segons la profunditat del mànec instal·lat. Les dues nous de posició s'han de bloquejar entre si. Es pot mesurar amb un pinça de vernier, que es posiciona per exposar la part frontal de l'adaptador i la longitud del mandrí del adaptador per localitzar la profunditat del fil desitjada.

4 Inseriu el mandrí d'adaptador a la ranura lliscant de la unitat principal, ajusteu la direcció de la muesca a la màniga exterior de l'adaptador segons les necessitats del client. La direcció de la malla hauria de ser convenient perquè l'operador posi el mànec de mànec; utilitzeu la femella de fixació de l'adaptador per bloquejar l'adaptador.

5 Transferiu el commutador invers directe a la posició "R" inversa i premeu el dispositiu d'arrencada. Quan el mandrí del adaptador es cargolar a la malla més llarg que la longitud del màniga de cable requerit, deixeu anar el dispositiu d'arrencada i transfereixi l'interruptor de marxa directa a la posició "F" endavant, posa el mànec del cargol de fil de muntatge a la malla i el mànec de muntatge del mànec de mànega és endavant, i la clau amb el mànec de mànega està alineat verticalment amb el forat inferior roscat de la mànega roscada. Premeu el dispositiu d'arrencada i tingueu-lo en el cargol. Quan la profunditat de fil establerta pel dispositiu de posició s'aconsegueix, l'eina d'energia s'aturarà a causa de la posició. En aquest moment, no deixeu anar el dispositiu inicial. L'eina d'alimentació girarà automàticament en sentit contrari per sortir del forat roscat. Aneu a la ubicació original i la instal·lació es completa.

6 Si necessiteu girar en una direcció durant la instal·lació, només heu de canviar el commutador / revers a la posició "F" o "R" en la direcció de la rotació i fer clic a l'inici.

Investigació