Eina elèctrica

Eina elèctrica
Detalls del producte

Com utilitzar les eines elèctriques

1 Utilitzant l’eina d’energia elèctrica amb cura, no la deixeu caure ni quedi impactada. El millor és utilitzar un equilibrador per penjar-lo quan l’utilitzeu.

2 Quan substituïu l’eina d’instal·lació, primer heu de confirmar que l’interruptor d’energia està en la posició “OFF” i extreure el connector d’alimentació de la presa.

3 Ajusteu el parell d'acord amb el model d'especificació. Generalment, s'ha ajustat segons les especificacions requerides pels clients quan surti de la fàbrica. La femella del cargol de l'adaptador es bloqueja segons la profunditat de la funda instal·lada. Les dues femelles de posicionament s’han de bloquejar les unes a les altres. Es pot mesurar amb una pinça vernier, que està posicionada per exposar l’extrem frontal de l’adaptador i la longitud del mandril de l’adaptador per localitzar la profunditat de fil desitjada.

4 Introduïu el mandril de l'adaptador a la ranura lliscant de la unitat principal, ajusteu la direcció de la osca a la funda exterior de l'adaptador segons les necessitats del client. La direcció de la osca hauria de ser convenient perquè l'operador posi el mànec de la maneta; utilitzeu la femella de fixació de l'adaptador per bloquejar l'adaptador.

5 Transferiu el commutador de revers directe a la posició inversa "R" i premeu el dispositiu d'arrencada. Quan el mandril de l'adaptador estigui cargolat a la osca superior a la longitud de la funda de fil necessària, allibereu el dispositiu d'arrencada i transferiu el commutador de revers directe a la posició "F" cap endavant, poseu el manguito del cargol del filferro de la maneta de muntatge a la osca i el mànec de muntatge del manguit de canell està cap endavant i la clau amb el manguit de fil està alineat verticalment amb el forat inferior roscat de la funda roscada. Premeu el dispositiu d’arrencada i cargoleu la tija. Quan s'arriba a la profunditat de fil ajustada pel dispositiu de posicionament, l'eina elèctrica s'aturarà a causa de la posició. En aquest moment, no deixeu anar el dispositiu d’inici. L'eina elèctrica gira automàticament en sentit contrari per sortir del forat roscat. Vés a la ubicació original i la instal·lació s'ha completat.

6 Si heu de girar en una direcció durant la instal·lació, només cal canviar l’interruptor endavant / revers a la posició “F” o “R” en el sentit de la rotació i feu clic a l’arrencador.

Hot Tags: eina elèctrica, fabricant, fàbrica, venda a l'engròs, venda directa del fabricant, amb certificació ISO
Investigació

You Might Also Like