Eina d'instal·lació senzilla

Xateja ara
Detalls del producte

Eina d'instal·lació

El sentit estricte de filferro d'acer que lo conjunts de filferro d'acer que lo conjunts d'eina d'instal·lació és específicament estirades d'instal·lació, s'utilitza principalment per muntes d'acer en la instal·lació de forat de fons de fil de rosca, el principi bàsic és que el conjunt d'acer d'espirals de filferro a través d'un cargol de guia , obligant l'encongiment de diàmetre, en ordre a correctament en el fons, dividit en clau d'instal·lació manual i automàtic. El conjunt generalitzada d'eines de espiral filferro d'acer d'instal·lació inclouen les següents:

1, aixeta: utilitzada per processar filferro d'acer dins la instal·lació d'un forat de cargol del fil;

2, clau d'instal·lació: acer cable espiral conjunts en el forat roscat;

3, mecanisme d'empenta: utilitzat per a la instal·lació de cable trencat d'una pota de cargol;

4, treure mecanisme de cobertura: solia treure al forat roscat en els conjunts d'espirals de filferro d'acer;

5, fil endollar gage: utilitzat per a prova d'instal·lació de filferro d'acer dins un forat de fil de rosca.

L'àmbit d'aplicació

Filferro d'acer després prova de treball a llarg termini en un producte, una estructura de cargol és fiable, el bon rendiment, fàcil d'utilitzar. Peces es pot utilitzar en diverses indústries, utilitzar productes de cargol, és l'objecte, com en: indústria aeroespacial, construcció naval, indústria de defensa, automoció, electrònica de maquinari, tot tipus de maquinària

Avantatges

1. allargar la vida de servei: perquè el cargol del filferro d'acer inoxidable material, alta duresa, fer les desenes de major base suaus a centenars peces de vida fil; Augmentar la seva força, però també evitar ensopegar, desordenada sivella.

2. augmentar la força de connexió: suau, tal com baixa intensitat pot ser utilitzat per a l'alumini i material d'aliatge de magnesi, fusta, plàstic, goma i així successivament fàcil de deformació i materials de baixa resistència, evitar seda relliscoses, el fenomen com dent malament.

3. augment de la superfície, es poden requerir una forta connexió i no afegir el diàmetre del forat cargol de parts del cos prim.

4. incrementar la capacitat de rodament de la connexió roscada i la força de fatiga: utilitzant filferro d'acer pot eliminar un cargol pern i cargol forat desviació entre el tipus de camp i dents, fer la càrrega uniformement repartida, per tal de millorar la capacitat de suport de cargol connexions roscades i resistència de fatiga. Es pot utilitzar en ceràmica, plàstic, vidre i altre fixació dura fràgil connexió material fràgil. Prevenir eficaçment el fenomen de ruptura.

5. s'oxida mort: espirals de filferro d'acer estableix les característiques del material propi i la seva superfície és molt suau, utilitzar en ambients severs, com ara humitat, corrosió, no fer matriu acarament de rust, evitar a causa del òxid roscat de forats no pot treure i reemplaçar la pèrdua de matriu car. Pot ser utilitzat en la indústria química, l'aviació, equipament militar i altre alt coeficient d'assegurança requerida.

6.Wear-resistir, resistent a la calor, resistent a la corrosió: com l'espiral de filferro d'acer conjunts acabat superficial molt alt, pot reduir eficaçment la fricció entre el fil de rosca interna i externa del mateix material però també tenen alta temperatura resistent, propietats resistents a la corrosió. Sovint es pot utilitzar per treure, instal·lació de parts i sovint al seu torn als forats del cargol, prolongar la vida útil.

7.Earthquake, evitar solt: tipus bloqueig cargol estructura especial en ambient de vibració i xoc fort tancarà cargol en el forat del cargol, no solta, el pany és millor que altre dispositiu de bloqueig. Pot ser utilitzat per equips de potència, instruments i metres, precisió i aeroespacial, l'aviació, equipament militar i altre alt coeficient d'assegurança requerida.

8. fàcil manteniment: en el cas d'un fil de cargol processament errors de o danys a la reparació de fil intern, utilitzant el cable d'acer pot fer una matriu de cargol i pot utilitzar el cargol original, ràpid i econòmic. Exemples senzills, com blocs de motor, peces especials de tèxtil, tot tipus de peces d'alumini, ganivet de torn posteriorment destruït a causa dels danys d'un forat de cargol, donant copets una altra vegada mentre la instal·lació d'un cargol, les escombraries és tornar a la vida.

9. sistema transformació de dents de cargol: utilitzant conjunts d'espirals de filferro d'acer per a la mètrica si us plau - si us plau - polzada forat fil estàndard internacional, és molt convenient, ràpid, econòmic, pràctiques, aplicables a qualsevol importació i exportació de productes.

Filferro d'acer espiral conjunts de procés de muntatge

Per perforació, tocar, instal·lar el filferro conjunt, impuls maneta instal·lació de quatre passos principals, veure a continuació:

1, perforació

Utilitzar la taula fer la mida de la perforació, profunditat de perforació és superior o igual a L2; Atenció a no perforar al con, l'exercici no és fàcil triar i portar greus, no caure en el xip pot causar el dany. Avorrit després permès per apunyalar a que la naturalesa de la profunditat de dimpling, dimpling no hauria de ser més de 0,4 P, massa avorrit comptador és dolent per als conjunts de filferro d'instal·lació.

Installation tool4881.png

2, tocant

Amb especificació corresponent dels conjunts de filferro de toc especial per a tocar, tocar ha de superar els la longitud de la longitud del cable, a tots els escoltes de forat, tocant l'exactitud de la decisió en última instància estàndard cargol estàndard forat tolerància zona, l'usuari pot segons a la necessària precisió del forat cargol, tocant mètodes segons convingui i mètode de lubricació, forat cec copets per força en el seu cas, per evitar l'aixeta trencat.

Ha de ser neta després copets a cargol fil forat, disponible comprimit arma d'aire a cop, forats cecs ha de ser utilitzat al forat de la pistola de fons per netejar el llarg, també pot utilitzar un mètode de neteja per netejar.

Installation tool5686.png

Installation tool5795.pngInstallation tool5899.png

3, instal·lació

Normalment instal·lat conjunts d'estirades manual d'aplicacions de seda, seda conjunts d'osques a la màniga, l'eix mitjançant el conjunt de filferro enganxat per instal·lar la maneta i cargol a l'arbust de guia, a la base, cargol forats agulles rotació fusos. Petita instal·lació i 14 x 2 o més Tosca fil quan un conjunt de seda seda d'instal·lació quan utilitzar la ranura de tipus "T" o estirades cap cargol simple per instal·lar, però ha de prestar atenció a no exerceixen sobre seda maneta instal·lats conjunt força axial més grans per evitar tancament desordenada , o instal·lar el mànec està trencat.

Installation tool6567.png

4, manejar instal·lació trencat

Forat, vol instal·lar els conjunts de cable de empenta, impuls generalment ús la instal·lació de maneta d'alineació, amb uns 200 g a cops de martell pot treure, de seda de fil gruixut de més de 18 x 2,5 establir i establir de fina fil damunt seda 14 x 1,25, amb un nas agulla tenalla i doblegar per instal·lar el mànec pot treure.

5, treure els conjunts d'espirals de filferro d'acer

Procés de problemes durant la instal·lació o a causa del filferro temps determinat és massa llarg, pot ser remogut haurien d'utilitzar màniga, dispositiu de màniga reprimida en seda conjunt de forat interior sobre el mànec amb un cops de martell, amb l'agafador de mà la maneta a la filatura de fil tensió pot prendre terme els conjunts de filferro.

Installation tool7365.png

Changling és una famosa fàbrica d'eines amb productes de fabricació directa del fabricant i certificació ISO, benvinguts al filferro a l'engròs de l'eina d'instal·lació simple de nosaltres.

Investigació