Eina d’instal·lació senzilla

Detalls del producte

Eina d’instal·lació senzilla

El sentit estret del filferro d’acer Els conjunts de filferro d’acer Els conjunts d’eines d’instal·lació són específicament una clau d’instal·lació, principalment utilitzada per a escletxes d’acer a la instal·lació del forat inferior del fil de cargol, el seu principi bàsic és que el conjunt de filferro d’acer espiral a través d’un cargol guia, forçant la contracció del diàmetre, per poder entrar amb èxit a la part inferior, dividida en clau d’instal·lació manual i automàtica. El conjunt generalitzat d'eines d'instal·lació de filferro d'acer en espiral inclou:

1, aixeta: s'utilitza per processar filferro d'acer a la instal·lació d'un forat de cargol del fil;

2, clau d’instal·lació: espiral de filferro d’acer a l’orifici roscat;

3, dispositiu d’empenta: utilitzat per a la instal·lació de fil trencat d’un cargol de cargol;

4, traieu el dispositiu de coberta: s'utilitza per extreure el forat de rosca dels conjunts de cargols d'acer;

5, embussador de rosca: s'utilitza per a la prova d'instal·lació de fil d'acer a l'interior d'un forat de rosca.

L’àmbit d’aplicació

Filferro d’acer després de proves de treball a llarg termini en un producte, una estructura de cargol és fiable, el rendiment bo, fàcil d’utilitzar. Les peces es poden utilitzar en diverses indústries, per utilitzar productes de cargol, és l'objecte, com ara en: indústria aeroespacial, construcció naval, indústria de defensa, indústria automobilística, electrònica de maquinari, tot tipus de maquinària

Avantatges

1.Permetre la vida útil: perquè el cargol del filferro és material d’acer inoxidable, de gran duresa, fan que la base tova augmentés desenes a centenars de trossos de vida; Augmenta la seva força, però també evita la sivella desordenada.

Resistència de la connexió 2.Augment: suaus, com ara de baixa intensitat, es poden utilitzar per a materials d'aliatge d'alumini i magnesi, fusta, plàstic, cautxú, etc., materials fàcils de deformar i de baixa resistència, eviteu la seda relliscosa, el fenomen com la dent incorrecta.

3.Augment de la superfície del suport, es pot utilitzar per requerir una connexió forta i no afegir el diàmetre del forat del cargol de les parts del cos prim.

4. augmentar la capacitat de rodament de la connexió roscada i la resistència a la fatiga: mitjançant el fil d'acer es pot eliminar un cargol de cargol i la desviació del forat del cargol entre el pas i el tipus de dents, fer que la càrrega estigui distribuïda de manera uniforme, de manera que es pot millorar la capacitat de rodament del fil de cargol. connexions i resistència a la fatiga. Es pot utilitzar en ceràmica, plàstic, vidre i altres fixacions de connexió de material fràgil i fràgil dur. Prevenir eficaçment el fenomen de ruptura.

5. Mort mort: espiral de filferro d'acer estableix les característiques del propi material i la seva superfície és molt suau; s'utilitza en entorns difícils, com la humitat, la corrosió, no farà que coincideixi la matriu de l'oxidació, eviti que els forats roscats no puguin elimina i substitueix la pèrdua de matriu costosa. Es pot utilitzar en indústria química, aviació, equipament militar i altres coeficients alts d’assegurança necessaris.

6. Resistent al desgast, resistent al calor, resistent a la corrosió: ja que l'espiral del filferro d'acer estableix un acabat superficial molt elevat, pot reduir efectivament la fricció entre el fil de cargol intern i extern del material, però també té propietats resistents a la corrosió i resistents a la temperatura elevades. Sovint es pot utilitzar per treure, instal·lar peces i fer girar el forat del cargol, perllongar la seva vida útil.

7.Earthquake, evitar solt: tipus de cargol d'estructura especial en vibració forta i entorn de xoc bloquejarà el cargol al forat del cargol, no solt, el pany és millor que un altre dispositiu de bloqueig. Es pot utilitzar per alimentar equips, instruments i mesuradors, precisió i aeroespacial, aviació, equipament militar i altres elevats coeficients d’assegurança necessaris.

8. Manteniment fàcil: en cas d’errors de processament del fil de cargol o de danys en la reparació del fil intern, utilitzar el fil d’acer pot fer una matriu de cargol i pot utilitzar el cargol original, ràpid i econòmic. Exemples senzills, com ara el bloc del motor, les peces especials tèxtils, tot tipus de peces d’alumini, el ganivet torn desballestat posteriorment a causa d’un dany d’un forat del cargol, es torna a colpejar sempre que la instal·lació d’un cargol torni a cobrar vida.

Sistema de transformació de dents de cargol 9.Mètric: utilitzant conjunts en espiral de filferro d'acer per a mètrica, si us plau, per forat - forat estàndard internacional, és molt convenient, ràpid, econòmic, pràctic, aplicable a qualsevol importació i exportació de productes.

Conjunts espirals de filferro d'acer

Perforant, punxant, instal·lant la connexió de filferro i la instal·lació de quatre passos principals del mànec d’empenta, vegeu a continuació:

1, perforació

Utilitzeu la taula per fer la mida de la perforació, la profunditat de perforació és major o igual a L2; Atenció a no perforar en con, el trepant no és fàcil d'escollir i portar-se de debò, no caure al xip pot provocar danys. Avorrit després de permetre’s agafar la naturalesa de l’obscurització, la profunditat de l’obscuració no ha de ser superior a 0,4 P, en contra de l’avorriment massa és dolent en els sistemes d’instal·lació de cables.

Eina d’instal·lació4881.png

2, puntejant

Amb la corresponent especificació dels conjunts de filferro de l’aixeta especial per a tapping, el tapping ha de sobrepassar la longitud de la longitud del filferro, a tots els forats de punteig, aprofitant la precisió de la decisió en última instància, la zona de tolerància del forat de cargol estàndard estàndard, l’usuari pot segons la precisió requerida del forat del cargol, els mètodes de tapatge segons correspongui i el mètode de lubricació, el forat de la persiana quan escau, per tal d’evitar l’aixeta trencada.

Haurien d’estar nets després de fer fora el forat de rosca del cargol, la pistola d’aire comprimit disponible per bufar, els forats cecs també s’han d’utilitzar al forat de la pistola polvoritzadora des de baix per netejar el llarg, també es pot utilitzar un mètode de neteja per netejar.

Eina d'instal·lació5686.png

Eina d’instal·lació5795.pngEina d'instal·lació5899.png

3, instal·lació

Aplicació normal instal·lada conjunt de claus manuals de seda, jocs de sedes de màniga, el cargol a través del filferro enganxat per instal·lar el mànec i cargolar a la matrícula guia, a la base, cargolar forats giratoris en sentit horari. Instal·lació petita i filet de 14 x 2 o més gruixut quan s’instal·la un set de seda de seda quan s’utilitza la ranura de tipus "T" o una clau de capçal senzilla per instal·lar, però ha de parar atenció per no exercir el set de seda instal·lat per a una força axial més gran. per evitar que es faci un desordre desordenat, o instal·lar el mànec està trencat.

Eina d'instal·lació6567.png

4, gestionar la instal·lació trencada

Forat, vull instal·lar els filferros d’empenta, l’empenta generalment utilitza la instal·lació del mànec d’alineació, amb un martell d’uns 200 gars que pot treure, per a més de 18 x 2,5 set de seda de fil gruix i conjunt de fil fi per sobre de 14 x 1,25 de seda, amb es pot treure una pinça de nas d'agulla i doblegar per instal·lar el mànec.

5, traieu els conjunts de espiral del filferro d’acer

Els problemes durant el procés d’instal·lació o a causa del temps de fixació del filferro són massa llargs, es poden eliminar quan s’hagi d’utilitzar el manga, el dispositiu de manga posat en un conjunt de forat interior de la seda del mànec amb un martell batejant, cap avall amb la mà subjecta el mànec al fil. el filat de tensió pot treure els fils.

Eina d’instal·lació7365.png

Hot Tags: Eina d'instal·lació senzilla, fabricant, fàbrica, venda a l'engròs, venda directa del fabricant, amb certificació ISO
Investigació

You Might Also Like